Roses Sant Jordi - Floristeria Barcelona domicilio

Floristerias locales Barcelona
Instagram

floristerias barcelona

flores en barcelona

Vaya al Contenido

Roses Sant Jordi

5 ROSAS 70 CM CON FUNDA
€ 20,00
Añadir
ROSES MEDIEVAL 80 cm
€ 15,00
Añadir
RAMO ROSAS ROJAS SAN JORDI
€ 49,00
Añadir
POSSESSION SAN JORDI 70 CM
€ 35,00
Añadir
RENCONTRE SAN JORDI 70 CM
€ 25,00
Añadir
RENDEZ VOUS SAN JORDI 70 CM
€ 16,00
Añadir
ROSES FEUILLE 70 CM
€ 16,00
Añadir
ROSES FEUILLES 70 CM
€ 16,00
Añadir
ROSA DELUXE CON CONO DE LINO 70 CM
€ 17,00
Añadir
ROSA 70 CM EN CAJA DELUXE
€ 19,00
Añadir
ROSA SAUVAGE SANT JORDI
€ 18,00
Añadir
ROSA GATELL 70 CM
€ 18,00
Añadir
ROSAS DUO
€ 19,00
Añadir
ROSA ESTRELLA
€ 17,00
Añadir
ROSA GROGA
€ 18,00
Añadir
ROSAS ELEGANCE
€ 15,00
Añadir
ROSA BALLARINA
€ 16,00
Añadir
ROSA BARCELONA
€ 19,00
Añadir
ROSA CATALANA
€ 19,00
Añadir
ROSA EIXAMPLE
€ 18,00
Añadir
ROSA FUSION
€ 24,00
Añadir
ROSA GAUDI
€ 16,00
Añadir
ROSA HERBS
€ 17,00
Añadir
Marte 23/04 entregas de 9h a 18 h (solo Barcelona Ciudad)
Sin compromiso de horario.
Haz tu pedido en nuestra WEB o pásate por una de nuestras tiendas de BARCELONA y disfrutarás
de la mayor selección de Rosas y de artículos de SANT JORDI de la ciudad.
- Calle Balmes 171 (Esquina Diagonal)
- Calle Major de Sarria 72

Abierto Martes 23 de Abril de 8h a 20h.
rosas para dia de san jordi
floristerias para san jordi
san jordi barcelona
rosa azul grana san jordi


Venta de rosas para sant Jordi, rosas especiales, rosas gigantes, rosas preparadas y material para rosas.
Comprar rosas para Sant Jordi es fácil en
www.enviarfloresbarcelona.es Te facilitamos todo lo necesario per comprar roses en Sant Jordi y venderlas.Roses Sant jordi
Sant Jordi - Patró de Catalunya, Gran Màrtir, cristià de família pagesa y rica va néixer a final del segle III a Capadòcia (Àsia Menor).

El nom original de Jordi prove del grec Giorgios que vol dir Pagès (Home que treballa al camp).

Va ésser militar romà i tenia mes de 1000 homes al seu càrrec. Peró la confrontació amb Dioclecià i la repartició dels seus bens al pobres al va porta a el empresonament, martiri i posterior decapitació, son fets quasi provats, encara qui ha gent que dubta de la seva existència.

No obstant en una església de Síria i també segons el Papa Gelasi pel allà el any 490 ja es esmentat Sant Jordi con una persona venerada. Sembla ser que va morir a Palestina a principis del segle IV.

A Catalunya es va a començar a venerar a Sant Jordi pels voltants de el segle X al Ripollès i mes tard al Bages, anys mes tart el seu culte va arribar al límits de L'Aragó. Es llegendària la seva intervenció en la conquesta de les Balears i la de Barcelona per els voltants del any 900, peró Sant Jordi no es va fer popular del tot fins el segle XIII amb les Creuades i això ens va agermanar amb el Regne de Bizanci.
Alguns diuen que han estat on va néixer Sant Jordi i d'altres han vist la seva tomba i el seu crani a un Castell de Àsia.

D'Altres diuen que les seves restes van ésser portades a Europa sota la protecció de Venècia per allà any 1400. Ja en ple segle XX quan ja es creia perduda la pista de on podien ser les restes de Sant Jordi, uns estudiosos van oferir a la restaurada Generalitat de Catalunya un relicari amb les suposades restes del Sant. Esperem que així sigui i que Sant Jordi resti per fi en terres catalanes.


La Llegenda de Sant Jordi


El que de fet ha marcat la vida de Sant Jordi com a personatge de llegenda i la fet popular arreu del mon va ser el seu suposat enfrontament amb un Drac (Dimoni).

Unes versions diuen que en una ciutat pagana de la llunyana Líbia hi havia un Drac que la gent li va oferir anells i xais i desprès persones que a per mitjançant un sorteig eren oferides al Drac.
Un dia li va tocar la filla del rei ser entregada al drac i el mateix rei va oferir la ma de la seva filla a qui la salves i acabes amb la vida del Drac. Es aleshores quan el Cavaller Sant Jordi es va enfrontar amb el Drac i va acabar amb la seva vida amb la espasa.
De la sang que es va vessar va sorgir un Jardí de rosers i de la rosa mes vermella i mes maca, Sant Jordi li va oferir a la seva estimada. A les hores la ciutat es va convertit al cristianisme.

Altres versions diuen que el fets van passar a Montblanc (Segarra) i així ho celebren cada any, altres diuen que va succeir al País Valencià.

Be potser el lloc seria el de menys, si que es ven certa la rellevància i el fet que Sant Jordi esta cada dia mes present en el Països Catalans.

La lluita de el Drac i el Sant es la representació del be contra el mal, en altres cultures el Drac es representat con un cocodril o inclús con un calamar gegant.


Sant Jordi avui dia


Els catalans celebrem Día de Sant Jordi el 23 d’Abril , essent el dia dels enamorats, on l'home regala una rosa a la seva estimada i la dona un llibre al seu estimat.

El dia del Llibre i de la Rosa es cada any mes gran i estimada per la gent de aquí i a la vegada exportada per la gent que ve de fora.


Curiositats


- La Creu de Sant Jordi es la distinció mes preuada per els catalans que otorga la Generalitat de Catalunya a las persones que han fet quelcom de rellevant per el nostre país.

-La Creu de Sant Jordi i la seva Bandera estan dins del Escut de la Ciutat de Barcelona, i també en el Escut de F.C. Barcelona.

- El Palau Sant Jordi es el Palau d'Esports mes bonic i emblemàtic de Catalunya, on acull manifestacions de tipus esportius, culturals i socials i que es va inaugurar per els Jocs Olímpics de Barcelona al any 1992.

La otra gran leyenda la recogió el costumbrista catalán Joan Amades que situó la lucha de San Jorge y el dragón delante de las murallas de Montblanc.

Hace muchos años un dragón feroz aterrorizaba los alrededores de Montblanc. Devoró a los animales hasta tal punto que amenazaba la integridad de los habitantes de Montblanc. Para evitar el ataque de la bestia se decidió librarle cada día un vecino. Se realizó un sorteo entre la población, incluida la familia real, y la suerte quiso que la persona escogida fuera la hija del rey. Cuando se disponía a ser engullida por el dragón apareció un caballero y la salvó hiriendo de muerte al dragón. Era San Jorge. En el lugar donde el dragón derramó su sangre nació un rosal de rosas rojas. Desde entonces se mantiene la tradición catalana en la que los hombres regalan una rosa a su amada.

Anualmente, coincidiendo con el día de San Jorge (23 de abril) se organiza la Semana Medieval de Montblanc. Durante dos fines de semana la villa revive su pasado y en calles, plazas y torres de la muralla lucen las banderas y estandartes señoriales. Se celebran gran cantidad de actos que transportan al público asistente a la edad media: la representación de la leyenda de San Jorge, las escenas de la vida cotidiana, la cena medieval, un encuentro de fuego, el mercado medieval, la escenificación de las Cortes Catalanas, etc.

La Semana Medieval de la leyenda de San Jorge se ha convertido en el gran escaparate de Montblanc. Por su fidelidad y rigor histórico, variedad de actos y proyección exterior ha sido declarada Fiesta de Interés Turístico Nacional en Cataluña y en el Estado Español.

Regreso al contenido